logoOnline : Video nieuwe mogelijkheden in Lightroom Classic
Adobe heeft recentelijk Lightroom 13.3 uitgebracht en deze update brengt enkele spannende nieuwe functies die fotografen zullen helpen om hun workflow te verbeteren en hun creativiteit verder te ontplooien. Hier zijn de belangrijkste toevoegingen die je zeker moet kennen:

Generatief Verwijderen: Een van de meest indrukwekkende toevoegingen in Lightroom 13.3 is het 'Generatief Verwijderen'. Deze functie gebruikt generatieve AI. Dit bespaart veel tijd in de nabewerking en maakt het makkelijker om een perfecte compositie te krijgen zonder naar Photoshop over te stappen.

Vervagen Tool: Lightroom 13.3 introduceert een geavanceerde 'Vervagen' tool waarmee gebruikers specifieke delen van hun foto kunnen vervagen. Dit is ideaal voor het creeren van een diepte-effect, of het simuleren van een bokeh-effect bij portretten en macrofotografie. De tool biedt verschillende soorten bokeh, die je beeld natuurlijk maakt.

Tethered Shooten met Sony: Voor fotografen die Sony-camera's gebruiken, biedt Lightroom 13.3 nu volledige ondersteuning voor tethered shooten. Dit betekent dat je je Sony-camera direct kunt aansluiten op je computer en de foto's real-time kunt zien en bewerken in Lightroom. Deze functie is essentieel voor studiofotografie en portretsessies waarbij snelle aanpassingen en directe beoordeling cruciaal zijn. De ondersteuning voor tethered shooten werkt naadloos met de nieuwste Sony-modellen en biedt een stabiele en snelle verbinding.

De video duurt 15 minuten en is gratis te bekijken na inschrijving.


Slot

Ticket

Prijs

Aantal

Video:

-

Video over Lightroom Classic 13.3

€ 0.00Naam* :

Voornaam* :


Straat :

Nummer :


Postcode :

Gemeente* :


GSM* :


E-mail* :


Land* :


Opmerking :


 Wim Moortgat © 2024
Lt Philippartsraat 26a 1820 Melsbroek.
Fotostudio : Kalkoven 5 1820 Melsbroek
KBO : BE 0780.572.856
Meer info : info@wimmoortgat.be

Website Wim Moortgat


Algemene voorwaarden